Poslední díl

11.4.2014: Receptář prima nápadů archiv :-x VIP Prostřeno online :-P Cesty domů poslední díl přehrát 8-O Babicovy dobroty recepty poslední díl 8-) Doktoři z Počátků epizody přehrát :-? www.primaplay.cz :-| Autosalon prima tv ;-) VIP zprávy prima :-) VyVolení 2013 soutěžící :-D Krimi zprávy TV Prima archiv 8-O Kluci v akci poslední díl recepty :-) Tv Fanda živě na internetu :-P Česko vaří s Pohlreichem živě recepty ingredience :-) Ženy na cestách Více aktualit



Babicovy dobroty recepty



Podívejte se, co se vařilo v posledním nedělním díle. Jirka Babica nám uvařil opravdu luxusní a lákavé jídlo. Taky jste dostali na něj chuť ? Podívejte se ještě jednou na jeho recepty a uvařte si podle něj nedělní oběd !!!

Babicovy dobroty recepty poslední díl

A co se vařilo v posledním díle ?

Zelenina pečená v alobalu
Zapečený krůtí steak s chřestem
Rajský sos se slepicí a játrovou nádivkou
Bílý a zelený chřest se sezamem
Plněný květák v trojobalu
Plněné zelné listy po balkánsku
Zapečený krůtí steak s chřestem
Křupavé placky s drobenkou a polevou

Zkoušeli jste nějaký recept podle pořadu?

Hrachová kaše s uzenými hranolky
Čočka babičky Julie
Rybí karbanátky na fazolkách
Toasty s pečenými lilky
Zajíc na černo
Srnčí sekaná na smetaně s knedlíkem
Králík na rozmarýnu s polentou
Ostré kuře pro chlapy
Kynuté buchty s tvarohem
Nadívaná krkovice s bramborovými noky
Škvarkové placky

Babicovy dobroty recepty poslední díl

Babicovy dobroty recepty poslední díl 19.2.2012, 26.2.2012, 4.3.2012, 11.3.2012, 18.3.2012, 25.3.2012, 1.4.2012, 8.4.2012, 15.4.2012, 22.4.2012, 29.4.2012, 6.5.2012, 13.5.2012, 20.5.2012

««« Předchozí text: Poslední díl Tisíc a jedna noc Následující text: Ordinace v Růžové zahradě poslední díl přehrát »»»

| 18. 4. 2011 Po 00.12 | Poslední díl | 92649x

reaguj[1] Myslíte to vážně???
Aneta mejl 26. 6. 2011 Ne 08.47

Dobrý den, již delší dobu sledujeme s přítelem pořad Babicovy dobroty…ovšem jen z toho důvodu, abychom zjistili, zda si dělá legraci z lidí, nebo to myslí fakt vážně!Dnes griluje nějaké těsto plněné kuřecím masem…tak to fakt hnus, to co tam předvádí, to bych nedala ani psovi. Měli byste se zamyslet nad tím, že jsme národ, který je snad zvyklý na kvalitní jídlo a slušnou formu stolování. Pan Babica předvádí HNUS!!!!! :-(

reaguj[2]
Jiří 4. 7. 2011 Po 20.15

A co Vy paní Aneto. Umíte uvařit alespon čaj ? Takové co nic v životě nedokázali zbožnuji.

reaguj[3]
Zuzka 14. 7. 2011 Čt 12.04

Souhlasím s panem Jiřím a slečna Anetanení asi opravdu dobrá kuchařka

reaguj[4] HURA
KAREL4328 mejl web 28. 7. 2011 Čt 07.02

proč jsou lide v těchto věcech tak soudní nikdo jim to přece nenutí každy jen žvaní a p. babica to umí moc dobře,ja nemám rád umazaný talíře za 500 í když ze slevou.ale mate možnost dívat se na parlament a máte možnost přemýšlet děded z otravené ostrava čao :-)

reaguj[5] Každý podle své chutě
Vlasta mejl 30. 7. 2011 So 12.24

My s manželem se díváme pravidelně,protože když se denně vaři, tak hledáme
nové recepty. Ty které nás zaujmou si najdem na netu a uděláme si je,když nám nechutnají ,tak je víc nevaříme. V restauraci také si vyberete jídlo a neznamená to ,že mně chutna ,tak že si ho dají všichni. Sto lidí ,sto chutí. :-D :-D

reaguj[6] dík
Vera mejl 1. 8. 2011 Po 18.00

recepty pana Babici miluji..již mockrát jsem je vyzkoušela,vaří podle nich i můj muž..prostě jednoduché a ze surovin,ktere jsou u nás běžně k dostaní..každý nemá možnost naskupovat v lepším řeznictví a nebo na trzích výbornou zeleninu :-)

reaguj[7]
Martina 9. 8. 2011 Út 12.47

nechápu proč se do pana Babici stále někdo naváží… pokud Vám vadí Aneto tak se na něj nedívejte,zajímalo by mě,kolik Vám je a zda umíte vůbec uvařit.Pan Babica je svůj,má svůj styl…a vyzkoušela jsem od něj již více receptů a vždy se povedly a všem chutnalo.

reaguj[8] dobroty
naďa 5. 9. 2011 Po 16.07

Každý den musím vařit pro tři kluky, takže recepty zkouším. Mám ráda, když se vaří z dostupných a levných surovin. Uvařit za drahý peníz není žádný kumšt, ale vařit levně je umění. Co nám nechutná už nevařím, ale je toho málo.

reaguj[9] svíčková
michalschlosser mejl 25. 9. 2011 Ne 17.51

Proč,dělat vývar do omáčky,hlavně,že Ty hovada na to koukaj.Je to rychlejší a Já si nemusím mýt ruce.Vždyt to stejně,Vše dělám špinavým nádobím a Vše osahám.Pak to má,ten správný šmak.

reaguj[10] Dobroty
Iveta mejl 14. 11. 2011 Po 15.46

Dobrý den, měla jsem to štěstí se sejít s panem Babicou osobně, byl to pro mě zážitek. Je to super šoumen a co se týká vaření – naprosto perfektní. ;-)

reaguj[11]
stanamotyckova mejl 14. 11. 2011 Po 20.04

No s prominutim bych pani Anet poslala tam kde slunce nesvití ale bohužej jsou tu i tací kteří si neviděj do HUBY proč se teda pani ANET kouká na pořad pro nás obyčejný lidi at si de za tim plešounem na primu ten by ji snad uspokojil......urazit někoho koho neznáte teda FUJJJJJJJJJJ ženská......jezte oříšky ty jou dobrý nanery...... :-D

reaguj[12]
Dana mejl 16. 11. 2011 St 06.40

Paní Aneta by se měla především zamyslet sama nad sebou, když se jí něco nezdá, proč to vnucuje ostatním? Již několik receptů jsem vyzkoušela a všem moc chutnalo. Tak jak to dělá pan Babica se mi líbí, protože je to rychlé, jednoduché a dobré. Jinak ve všem souhlasím s názorem pí Motyčkové. :-D

reaguj[13] at zije babica
marie mejl 16. 11. 2011 St 09.17

To by se nam zilo nebyt lidi jako je p.Aneta,kteri jenom do vseho stouraji a sami nic neumí.Nerikam ze mi vsechno od pana Babici chutna,ale je to jednoduche a když clovek prijde z prace a deti maji hlad i pomerne rychle.Pan Babica je velmi zabavny,sikovny clovek,ktery dovede svym vykladem zaujmout a v dnesni dobe to dovede malo kdo.Cela moje rodina mu velmi fandime. :-P :-P :-P

reaguj[14] Anetka Afetka !
Miloš mejl 20. 11. 2011 Ne 18.39

Tak Aneto chtěl bych Vás vidět někde u táboráku,jestli ovšem víte,co to je?! Tak tam je podobný „hnus“ jako předvádí Jirka B.,ale všem to chutná! Se svým názorem,byste asi byla jako ryba ve vodě s jistým panem z Harvardských fondů na večeři v Londýně za pouhých 700 000 kč! Tak Afetko,pá a neopupínkuj se nám z toho,ba co ještě něco horšího… :-D

reaguj[15] poděkování
pokornaanicka mejl 6. 12. 2011 Út 19.52

Chtěla bych poděkovat p.Babicovi,jak jednoduše a hlavně srozumitelně pro všechny a hlavně pro mladé rodiny,které se neměli čas doma naučit vařit,to umí prostě a jednoduše předvést.Jenom taková malá připomínka,měl by vice používat stěrku na potraviny,které vyprazdnuje z misek ,já osobně s touto stěrkou vymazávám i formy,plechy,jde to .Přeji hodně pohody při práci i v os. životě. :-) :-D :-P

reaguj[16] Kam se poděly recepty
Blanka 4. 3. 2012 Ne 18.48

Patřím mezi ty kteří denně vaří a jsou rádi za každou inspiraci což pan Babica určitě nabízí.Když tento pořad začal tak na stránkách tv nova byly všechny recepty krásně a přehledně dostupné i s obrázky jídel.Bohužel co nova zavedla voyo tak je všechno pryč.Poradí mi někdo kde je možné nahlížet do receptů?Děkuji :-)

reaguj[17] Pane Pohlreichu,
sanny 5. 3. 2012 Po 16.21

přestaňte se už konečně navážet do pana Babici. ;-) Myslím, že už je to trapné… 8-O :-| Někdo prostě vaří normálně, pro normální obyčejné lidi a hlavně za rozumné peníze, co unesou jejich peněženky…A někdo se předvádí, chová jako namachrovaný boreček, mluví jako kanál a vaří jen pro horních 10.000 lidí.;-) 8-) Každý máte to svoje a nám normálním lidem prostě vyhovuje pan Babica a jeho různorodé recepty pro běžné strávníky s průměrnými platy. :-) :-)

reaguj[18] Nejsem blázen
sanny 5. 3. 2012 Po 16.26

ale bylo to napsáno pro sl. Anetu.. [17] sanny: :-) ( zakuklený Zdéňa Pohlreich )
:-) ;-)

reaguj[19] Kde najdu recepty?
Jiroušková Stáňa mejl 11. 3. 2012 Ne 18.19

Když tento pořad začal tak na stránkách tv nova byly všechny recepty krásně a přehledně dostupné i s obrázky jídel.Bohužel co nova zavedla voyo tak je všechno pryč.Poradí mi někdo kde je možné nahlížet do receptů. Konkrétně 4.3.2012 recept s chiabatou. Děkuji Jiroušková

reaguj[20] recepty
helča mejl 15. 3. 2012 Čt 11.35

i já mám problémy hledat poslední díly,dík za radu :-P

reaguj[21]
Věra mejl 18. 3. 2012 Ne 08.18

Podle čeho usuzujete, že paní Anet neumí vařit? Zda podle toho, že jí grilované maso v listovém těstě připadá hnusné tak to jste skutečně odborník na úrovni a všichni následující v této diskuzi. Zdarvím Vás paní nebo slečno Anet a plně s Vámi souhlasím.[2] Jiří: ;-)

reaguj[22] recepty
Marta mejl 25. 3. 2012 Ne 09.18

taky hledám recepty z posledních dnů vaření p. Babicy 8-O

reaguj[23] uzený kolač
lukas mejl 26. 3. 2012 Po 23.33

Lukáš mejl 25.3.2012 Neděle.Hledám všechny čtyři recepty z tohoto dne. :-)

reaguj[24]
lukas mejl 26. 3. 2012 Po 23.43

Od včera 25.3.2012 mi byla dána možnost vařit podle pana Babicy.Je to trochu náročné časově,moc přeplacané a zbytečně finančně předražené.

reaguj[25] recepty
hana mejl 8. 4. 2012 Ne 18.31

každou neděli se těším na vaření s panem babicou a je to super,zrovna dnes mletá sekaná,ž se těším jak ji v brzky době upeču,a aneta by se měla stydět,jak píše o někom,kdo prošel světem

reaguj[26] recepty
Janapavluada mejl 9. 4. 2012 Po 19.12

Líbí se mně pouze recepty,které vaří hosté p.Babici.Lecos jsem podle nich už uvařila.Pan Babica vaří jídla nezdravá,přeplácaná.Jsem pro jednoduché recepty. Jana

reaguj[27] Aneto,
jožin 18. 4. 2012 St 18.09

se nezlob,ale po přečtení tvého příspěvku první co se mi vyjevilo,byli dva vypasení lachtani na útesu co dožírají zbytky z lovu,a znuděně civí na moře,jako ty s přítelem na bednu!Opěvuješ kvalitní českou kuchyni,která národ zdejší přivedla ve světě na první příčku v rakovině tlustého střeva a konečníku!!!Jen pokračuj ve" zdravém" kuchtění dle babiček,a první příznaky se brzy objeví v podobě hemoroidů velikosti mandarinek(pokládej je jako první varování) a pak možna začneš přemýšlet o příspěvku svém! Uveď prosím, jeden jediný hotel ve světě,kde vládne česká kuchařka? Některá jídla jsou síce chuná,ale šíleně nezdravá!Hlaně jíška,na které sojí základy české kuchyně!!!

reaguj[28] recepty
jirka mejl 27. 4. 2012 Pá 20.21

Dobrýden může mi někdo poradit kde najdu recept na zapečené špekáčky na pivu. Naposled je dělal pan Babica pro svého řeckého přítele

dik

reaguj[29] pan babica
lida mejl 10. 5. 2012 Čt 19.32

Dobrý den. pan Babica si na nic nehraje. Prostě každému chutná něco jiného Jen tak dál.

reaguj[30] poděkovaní
Maděrová Irena mejl 23. 6. 2012 So 18.31

Dobrý den . Chtěla bych poděkovat p. Babicovi jak jadnoduše a hlavně snadno vaří .Recepty moc chutnají ráda podle vás vařim .Irena

reaguj[31] babica je vůl
Ipkiss 1. 11. 2012 Čt 16.30

Babica je prostě ostuda gastronomie…vařit jako on teda řekl bych možná i nevařit umí každej… a ty jeho kidy?? například… Te´d vám ukážu jak se dělá citronová omáčka,když nemáte citron tak dam dejte limetu a když nemáte limetu tak tam nedávejte nic :D :D…to je kuchař jo???? nene kdepak,k smíchu je tenhle člověk…a divim se že má vůbec soudnost se ukázazt v televizi a vařit tam ty hnusy… a kdo mektá žýe vařit umí…no asi ste neviděli nikdy pořad s Gordonem Ramsym že?? Nebo s jamiem Oliverem… A se spoustou jinejch kuchařů kterejm tenhle vůl nesahá ani po kotníky…

reaguj[32]
ludmila fialová 6. 11. 2012 Út 13.47

mam ráda recepty pana Babici pan Pohlreich at padne nohama na zem

reaguj[33] děs
mp mejl 11. 11. 2012 Ne 19.00

možná by mohl Babica co předvádí nejdřív ochutnat ty tousty s tím bešamelem byly nechutné radši at předvádí dál jenom ty pánve tam nic neposere

reaguj[34]
liman mejl 1. 12. 2012 So 22.48

[1] Aneta:a co umíš vařit ty nádhero

reaguj[35] babica je vůl
liman mejl 1. 12. 2012 So 22.52

[31] Ipkiss: [31] Ipkiss:ty umělče,ty umíš asi jenom jídlo konzumovat

reaguj[36] borec
fanda mejl 31. 3. 2013 Ne 13.01

pan Babica je borec,vaří pro normální lidi a toho si vážím.Babico jen tak dál držím vám palce.Fanda

reaguj[37] Myslíte to vážně?
Danča mejl 7. 4. 2013 Ne 11.38

[1] Aneta: Milá slečno, myslíte to vážně Vy? Tak proč se už delší dobu na to koukáte ?

reaguj[38]
eva 8. 4. 2013 Po 07.43

Je to SUPR,dívám se na Vás na televizi,poslouchám Vás i na Frokvenci 1.S Vašimi recepty uctívám celou naši početnou rodinu a všichni si pochutnáváme.Jen tak dál.Myslim,že ten kdo Vás pomlouvá je takový kuchař,že mu nejni pomoci,neumí ten recept uvařit. EVA :-) :-) :-)

reaguj[39] ach jo!
jitka mejl 18. 11. 2013 Po 17.49

NIKDY NIKAM NEPÍŠU,ALE TENTOKRÁT MUSÍM,TEN KDO NEVAŘIL V HOSPODĚ,NEVÍ O ČEM JE ŘEČ…JE TĚŽKÉ SE ZAVDĚČIT VŠEM…NEŘÍKÁM TAK ANI TAK,SLEDUJI TAKÉ KLUKY V AKCI,JEN POLREJCHA(NEBO JAK SE PÍŠE..)NEMUSÍM,KVŮLI TOMU,JAK JE SPROSTEJ,DÍVÁM SE TAKÉ NA ZAHRANIČNÍ VAŘENÍ- JEN ONI TAM MAJÍ SPOUSTU VĚCÍ,CO TADY NE A NEBO TO TU JE ,ALE BOHUŽEL CENOVĚ PRO NORMÁLNÍ LIDI DOST DRAHÉ…LIDI-VAŘTE SI PODLE KOHO CHCETE,POKUD SE VÁM NĚKDO Z KUCHAŘŮ NEZDÁ…PŘEPNĚTE JINAM–ŽE ? NEMUSÍTE SNAD KAŽDÉMU NADÁVAT DO VOLŮ A TAK PODOBNĚ…PROČ SE ROZČILOVAT!!!! :-)

reaguj[40] díky pane Babica
Jitka mejl 28. 1. 2014 Út 12.31

Děkuji za chutná a levná jídla. Jsem důchodce a jsem moc ráda, že pan Babica vaří i pro nás, kteří nemáme na drahé suroviny. Taky se mi líbí, že řekne co lze čím nahradit. Je to úplně něco jiného, než co propaguje Pohlreich… Umím vařit ale ráda uvařím i něco, co jsem nevařila a podle pana Babici se mi vaří moc dobře a všem to chutná. Moc si vás, pane Babica vážím, není jednoduché nenechat se otrávit různými invektivami. Řekla bych, že je to tak trochu i závist nad velkou sledovaností vašeho pořadu. Kdo má peníze na drahá jídla, ať se nedívá a nekriti zuje. My, co obracíme každou korunu, jsme vděční za návody na moc dobrá jídla. :-D :-D

Přidej komentář!



Kliknutím vložíš: Vlož smajla :-) Vlož smajla :-( Vlož smajla ;-) Vlož smajla :-D Vlož smajla 8-O Vlož smajla 8-) Vlož smajla :-? Vlož smajla :-x Vlož smajla :-P Vlož smajla :-|